Srb – Seminari

„Intuicija je nešto što prevazilazi znanje. Nesumnjivo posedujemo neka finija vlakna koja nam omogućavaju da sagledamo istine kada je logička dedukcija ili bilo koji drugi namerni napor mozga uzaludan.“ — Nikola Tesla

Online seminar 7. jula

IZVOD IZ PROGRAMA:

O intuiciji i scenskoj tehnici do najkoherentnijeg pristupa u teškim situacijama

Optimizacija zdravlja kroz veoma efikasne mentalne lekove

Moćni i zdravi do starosti reprogramiranjem gena i jačanjem volje

Kreirajte sopstvenu koherentnu budućnost kroz intuiciju i snagu svog srca

Online seminar 7. jula od 18 do 21.30

Prijave za seminare, plaćanje, zoom pristup podacima do daljnjeg na:

Email : natasa@natasasavic.com

Tel: 0676/6877697 i 0667/7835425

Transfer do:

Nataša Savić

Oberbank AG

IBAN: AT35 1500 0041 6112 9343

Cijena seminara: 40 €

Svrha: seminar 12. maja ili 20. maja itd.

Pristupni podaci će vam biti poslani nakon što iznos bude uplaćen na račun

PONUDE SEMINARA
Sljedeća 4 seminara mag.Margarite Zinterhof i Nataše Savić pod nazivom:

Učinite svoj život umjetničkim djelom

Ovo je ujedno i naslov četvrte knjige koja je već u štampi.

Sljedeća 4 seminara su primijenjeni mentalni trening, trening intuicije i svijesti za početnike i napredne ili korak od znanja do akcije, samo znanje nije dovoljno, akcija je ključna!

Seminari i vježbe nude niz korisnih mentalnih procedura, intuitivnih uvida i meditacija za optimizaciju i usavršavanje vlastitog mentalnog potencijala, ali i za stabilizaciju zdravlja i dobrobiti. Kao i kod svih naših ponuda, to je putovanje ka nama samima, ka ljudima kakvi zaista jesmo.

U svakodnevnom životu ponekad zaboravimo ili izgubimo pristup svom pravom biću i našim često skrivenim unutrašnjim blagovima. Put do nas samih jeste i ostaje najuzbudljivije putovanje koje postoji.

Izvod iz sadržaja seminara:

Na svim seminarima ćemo se baviti i važnom temom zdravlja. Intuitivno ćemo komunicirati sa organima i podržavati i jačati moći samoiscjeljenja kroz trening mentalnog zdravlja i kreativnu vizualizaciju. Deo je takođe posvećen govoru organa i intuitivnom skriningu simptoma. Nudimo mnogo jednostavnih, ali vrlo učinkovitih načina da vratimo svoje tijelo i dušu u harmoniju kroz naš mentalni rad, čak i ako postoji privremeni poremećaj.

Također ćemo više puta isticati ljubav, samoljublje i puteve do skladnog i sretnog partnerstva i nuditi vrlo provjerenu pomoć.

Nadalje, pokazat ćemo različite mogućnosti, odnosno podsjetiti poznavaoce i stručnjake na njih, na intuiciju, najkompetentnijeg savjetnika koji postoji, da oblikujemo vlastitu koherentnu budućnost koja nam pripada.

Čitanje Akaške hronike i uzbudljiva, pronicljiva slikovna putovanja također neće biti zanemarena.

Svim učesnicima želimo puno zabave.

Takođe ste dobrodošli da ovu ponudu prenesete zainteresovanim prijateljima i poznanicima.

Prof.mag.Margarita Zinterhof, mnogim prijateljima poznata kao Rita ili Margarita, osvrće se na više od 30 godina iskustva u vođenju seminara i individualnih kurseva.

Kao informacija za sve dame i gospodu koji su tek sada upoznati sa ponudama mag. Zinterhofa: već postoje 3 knjige za odrasle i 1 knjiga za djecu: dostupni su sljedeći naslovi – “Vjerujte svojoj intuiciji (ono što je stvarno važno)” – ” Vjerujte svojoj unutrašnjoj mudrosti (vaša jedinstvenost je ključ uspješnog života) – „Prekriveni mudrošću stvaranja (iscjeljujuća svijest i kvantna energija u svakodnevnom životu)“ – „Samouvjereni i samopouzdani (mentalni trening za školu i sport)“ . Pogledajte početnu stranicu Mag Zinterhof – www.zinterhof.at

Nataša Savić radi kao asistent uz nju više od 20 godina, kao iu sopstvenoj kompaniji. Stekla je mnogo vještina i znanja i, kao kvalifikovani trener mentalnog i intuitivnog jezika, sa velikom posvećenošću i ljudskom toplinom prati i obučava žene i muškarce iz raznih profesionalnih grupa, kao i djecu i mlade.

Mi uvijek samo nudimo, nikada ništa ne forsiramo polaznicima seminara, već ih pustimo da u potpunosti učestvuju u našem dugogodišnjem iskustvu.

DATUM ONLINE SEMINARA:

12. Maj – 17:00 do približno 20:30 sati

20. Maj – 16:00 do približno 19:30

22. Jun – 18:00 do približno 21:30 h

07. Jul – 18.00 do približno 21.30 h

Cijena seminara: 40 €

Prijave za seminare, plaćanje, zoom pristup podacima do daljnjeg na:

Email : natasa@natasasavic.com

Tel: 0676/6877697 i 0667/7835425

Transfer do:

Nataša Savić

Oberbank AG

IBAN: AT35 1500 0041 6112 9343

Svrha: seminar 12. maja ili 20. maja itd.

Pristupni podaci će vam biti poslani nakon što iznos bude uplaćen na račun.